Τράπεζα σχολικών ειδών για τα παιδιά της Τούμπας

διαφήμιση
διαφήμιση
Τράπεζα σχολικών ειδών για τα παιδιά της Τούμπας
Καλή σχολική χρονιά χωρίς τα σχολικά είδη δεν γίνεται! Μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό το να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί που να μην έχει τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά, κάνει τα πρώτα της βήματα στην Τούμπα.

Πρωτεργάτρια είναι η Μαθηματικός και Κοινοτική Σύμβουλος στη Δ' Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. κυρία Δανάη Καζαντζή.  Η κα Καζαντζή στην ειδική συνεδρίαση απολογισμού πεπραγμένων του 2016 της Δ' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας, αναφέρθηκε στην τράπεζα σχολικών ειδών για τα παιδιά της περιοχής, ελπίζοντας ότι στη δράση αυτή θα βρει δίπλα όλους τους κατοίκους της Τούμπας.

Η σελίδα στο Facebook είναι Τράπεζα σχολικών ειδών. Σύντομα θα υπάρχουν και νεότερα.


διαφήμιση
Τράπεζα σχολικών ειδών για τα παιδιά της Τούμπας Τράπεζα σχολικών ειδών για τα παιδιά της Τούμπας Reviewed by Aris Frantzeskakis on 7/04/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]