Καταφύγιο στην Τούμπα θα βρουν κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης

διαφήμιση
διαφήμιση
Καταφύγιο στην Τούμπα θα βρουν κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Καταφύγιο στην Τούμπα θα βρουν κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης που θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους τη Κυριακή ώστε να εξουδετερωθεί με ασφάλεια η βόμβα του Β' Παγκοσμίου πολέμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Την ασφάλεια που θα στερηθούν για κάποιες ώρες οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… δεύτερο σπίτι τους, η Τούμπα! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 π.μ. θα ανοίξουν οι Θύρες 1-2-3 για την ελεύθερη είσοδο όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν στις 11.00 π.μ., στην ηλεκτρονική οθόνη του γηπέδου, το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον».

Στη συνέχεια ποδοσφαιριστές καθώς και παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν στο PAOK FC Official Store για την υπογραφή αυτόγραφων και την λήψη φωτογραφιών με τους φίλους της ομάδας. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε μία ασπρόμαυρη Κυριακή μακριά από εκπλήξεις και… εκρήξεις!
διαφήμιση
Καταφύγιο στην Τούμπα θα βρουν κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης Καταφύγιο στην Τούμπα θα βρουν κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης Reviewed by Aris Frantzeskakis on 2/10/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]