Γρηγορίου Λαμπράκη: Παρκάρουν ακόμα και πάνω στη διάβαση [βίντεο - φωτογραφίες]

διαφήμιση
διαφήμιση
Γρηγορίου Λαμπράκη: Παρκάρουν ακόμα και πάνω στη διάβαση

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τα οχήματα που παρκάρουν όπου βρουν ή διπλοπαρκάρουν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη. Τις ώρες που λειτουργούν τα καταστήματα δεκάδες οχήματα διπλοπαρκάρουν, για να κάνουν τα ψώνια τους, ή για να βγάλουν χρήματα από τα ATM των τραπεζών.

Γρηγορίου Λαμπράκη: Παρκάρουν ακόμα και πάνω στη διάβαση [βίντεο - φωτογραφίες]

Ή Γρηγορίου Λαμπράκη είναι από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Τούμπας, καθημερινά φρακάρει από διπλοπαρκαρισμένα οχήματα που κάνουν δύσκολη τη κίνηση στο δρόμο, ειδικά για μεγάλα οχήματα ή τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ που συχνά κολλούν για αρκετά λεπτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση στα δρομολόγια.

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο στη Γρηγορίου Λαμπράκη από την οδό Παυσιλύπου ως και την Περραιβού, με τα οχήματα να σταθμεύουν ανεξέλεγκτα και να προκαλούν χάος. Ειδικά στο ύψος της νησίδας (Λαμπράκη με Τσιαπάνου) οχήματα παρκάρουν όλο το 24ωρο ακόμα και στη μέση του δρόμου, πάνω στη διάβαση, αναγκάζοντας τους πεζούς, ακόμα και να διασχίζουν το δρόμο από τη μέση της διασταύρωσης, ρισκάροντας ακόμα και την ατομική τους ασφάλεια. Οι ράμπες, όπου υπάρχουν, είναι συχνά φραγμένες από οχήματα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την ζωή ατόμων με αναπηρία, ή ανθρώπων που προσπαθούν να περάσουν το δρόμο με βρεφικό καροτσάκι κτλ.

Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομία είναι πολύ έντονη, ειδικά τις πρωινές ώρες. Αρκούν λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση του οχήματος της ΔΑ για να ξανά παρκάρουν όπου βρουν.

διαφήμιση
Γρηγορίου Λαμπράκη: Παρκάρουν ακόμα και πάνω στη διάβαση [βίντεο - φωτογραφίες] Γρηγορίου Λαμπράκη: Παρκάρουν ακόμα και πάνω στη διάβαση [βίντεο - φωτογραφίες] Reviewed by Aris Frantzeskakis on 2/20/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]