Τους υποδέχτηκαν με ξωτικά και κεράσματα

διαφήμιση
διαφήμιση
Τους υποδέχτηκαν με ξωτικά και κεράσματα

Με μουσική, αφράτους κουραμπιέδες, μελομακάρονα και ζεστή σοκολάτα υποδέχτηκαν σήμερα, όσους πέρασαν για να πουν τα κάλαντα, στο κατάστημα Γατίδης Fresh στην Γρηγορίου Λαμπράκη 164.  Έξω από το κατάστημα, το ξωτικό έκανε στα προσωπάκια των μικρών παιδιών, χριστουγεννιάτικα σχέδια.

“Πλάθω κουλουράκια…” για καλό σκοπό, στα Γατίδης Fresh!

Φέτος τις γιορτές, τα αρτοζαχαροπλαστεία Γατίδης Fresh διοργανώνουν τη δράση Πλάθω κουλουράκια, με στόχο να ενισχύσει τρία κοινωφελή ιδρύματα σε Σέρρες, Δράμα και Θεσσαλονίκη. Στα καταστήματα του μπορείτε να βρείτε όλο το Δεκέμβριο, το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια”, το οποίο περιέχει τα απαραίτητα υλικά για να πλάσετε τα δικά σας γιορτινά κουλουράκια!

Το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια” κοστίζει ΜΟΝΟ 1€ και με τη δική σας συμβολή όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε τρία κοινωφελή ιδρύματα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Ανθρώπων με Αναπηρία (Κ.Α.Α.ΜΕ.Α.) στις Σέρρες, στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων στη Δράμα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.
διαφήμιση
Τους υποδέχτηκαν με ξωτικά και κεράσματα Τους υποδέχτηκαν με ξωτικά και κεράσματα Reviewed by Aris Frantzeskakis on 12/24/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]