Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος

διαφήμιση
διαφήμιση
Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος

Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος σας εύχεται Χρόνια Πολλά και σας προκαλεί στο καθιερωμένο παζάρι του, στις εγκαταστάσεις του, στην οδό Καρανιβάλου 31 στην Κάτω Τούμπα.

Το φετινό Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 από τις 9.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

Στο Bazaar θα απολαύσετε τις γαστρονομικές λιχουδιές του σεφ Σαμ Λεβί, και τον ταχυδακτυλουργό Δημήτρη Λιοτατή, που θα χαρίσει μαγικές στιγμές, τις μουσικές των Φουξ Martini αλλά και των σπουδαστών του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης, ενώ η Δήμητρα Κλαδάκη θα κάνει face painting στους μικρούς φίλους και η Δήμητρα Μαυράκη θα σας εισάγει στη μαγεία της κατασκευής κοσμημάτων! Τέλος, το Εργαστήρι Καλών Τεχνών και η Ταρσή Τζενανίδου θα εισάγουν με χρώματα και φαντασία στον κόσμο της ζωγραφικής.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar θα συλλέγουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, απορρυπαντικά και χαρτικά για την Αρωγή Θεσσαλονίκης.

διαφήμιση
Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος Reviewed by Aris Frantzeskakis on 12/01/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]