Παιδικό Θέατρο: Μια βαλίτσα γεμάτη Χριστούγεννα (31/12)

διαφήμιση
διαφήμιση
Παιδικό Θέατρο: Μια βαλίτσα γεμάτη Χριστούγεννα (31/12)

Την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια βαλίτσα γεμάτη Χριστούγεννα»,  από την ομάδα «Ντουέντε» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου  Χωριού της Τούμπας το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016, στις 11.30 το πρωί.

Η παράσταση ταξιδεύει τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το ταξίδι προσεγγίζονται έθιμα και συνήθειες των Χριστουγέννων σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ζωντανεύουν μύθοι, παραμύθια και ιστορίες από μακρινά μέρη.
Τι συμβαίνει την παραμονή της Άγιας Νύχτας στην Αγγλία;
Είναι διαφορετικό το νερό στα πηγάδια της Σικελίας τα Χριστούγεννα;
Πώς στολίζουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους στην Ισπανία;
Μοιάζει ο δικός μας Άη Βασίλης με τον Σάντα Λουτσία των Σκανδιναβικών χωρών;
Πώς γιορτάζουν οι Γερμανοί στις 25 Δεκέμβρη;
Που γεννήθηκε ο Άγιος Βασίλης;
Τι σχέση έχουν τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια με την αρχαία Ελλάδα;
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν στην παράσταση. Γιατί το μήνυμα των Χριστουγέννων πέρα από όλα αυτά είναι η αγάπη και πάλι η αγάπη.
Με βοηθούς τα παιδιά που θα θελήσουν να συμμετάσχουν και να ανέβουν στη σκηνή, με στοιχεία σωματικού θεάτρου, τραγούδια και ζωντανή μουσική αναβιώνουν έθιμα και θρυλικές ιστορίες και δραματοποιούνται χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

Είσοδος είναι ελεύθερη.
διαφήμιση
Παιδικό Θέατρο: Μια βαλίτσα γεμάτη Χριστούγεννα (31/12) Παιδικό Θέατρο: Μια βαλίτσα γεμάτη Χριστούγεννα (31/12) Reviewed by Aris Frantzeskakis on 12/29/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]