Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό από ανακυκλώσιμα υλικά

διαφήμιση
διαφήμιση
Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό από ανακυκλώσιμα υλικά

Όταν κάποιος μπει στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, σίγουρα τα μάτια του θα πέσουν πάνω σε ένα μικρό αλλά μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μπροστά από την είσοδο του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.  


Ένας ολόκληρος κόσμος φτιαγμένος από κουτιά γάλα, ξυλάκια παγωτού, καπάκια, κουβάδες και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά. Δημιουργός τους είναι η γλυκύτατη κυρία Βάσω Ζιάννα.  Το χωριό του  Άι Βασίλη έχει δωρίσει η κυρία Ζιάννα στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και όπως μας λέει η ίδια, είναι ένα κίνητρο για τα παιδιά για να μάθουν κάνουν ανακύκλωση.

διαφήμιση
Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό από ανακυκλώσιμα υλικά Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό από ανακυκλώσιμα υλικά Reviewed by Aris Frantzeskakis on 12/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]