Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Τούμπα

διαφήμιση
διαφήμιση
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Τούμπα

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των 21ου και 109ου Δημοτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 που διοργάνωσαν η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, την Ένωση Γονέων της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου και του 109ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομών Θεσ/νίκης – Χαλκιδικής.

9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Πρωταθλήτριας Ελλάδος Κατερίνας Πάσογλου
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Κατερίνα Πάσογλου

9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι
Ο Πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης 

9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 80 κυρίως στις μικρές τάξεις.  Στο τέλος των αγώνων ακολούθησε η βράβευση των νικητών αλλά και της Πρωταθλήτριας Ελλάδος Κατερίνας Πάσογλου από τον πρόεδρο της Δ' Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Τσιαπακίδη. Ενώ στο τέλος  όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.
διαφήμιση
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Τούμπα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Τούμπα Reviewed by Aris Frantzeskakis on 11/14/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]