Δήλωση Μπουτάρη για την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

διαφήμιση
διαφήμιση
Δήλωση Μπουτάρη για την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Δήλωση Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ: «Ενόψει της επίσχεσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ για μεθαύριο Πέμπτη, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκαλέσουμε έκτακτη σύσκεψη μέσα στην ημέρα, με τη συμμετοχή της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Εργατικού Κέντρου και της Διοίκησης του ΟΑΣΘ. Ο αποκλεισμός της πόλης και του νομού για άλλη μια φορά δεν είναι ανεκτός. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει για άλλη μια φορά χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μετακίνησης που εξυπηρετεί τους πολίτες».

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στις 19.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος). 
διαφήμιση
Δήλωση Μπουτάρη για την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ Δήλωση Μπουτάρη για την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ Reviewed by Aris Frantzeskakis on 11/15/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]