Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην Τούμπα

διαφήμιση
διαφήμιση
Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση με δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» σε συνεργασία με την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Από το πρωί του Σαββάτου 130 συμπολίτες μας επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο, μέτρησαν τα επίπεδα σακχάρου, και ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους του συλλόγου για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης συχνά δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα. Ενώ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 171 εκατομμύρια άνθρωποι (το 2,8% του παγκόσμιου πληθυσμού) παρουσιάζει Σακχαρώδη Διαβήτη και υπολογίζεται πως μέχρι το 2030 το ποσοστό αυτό θα έχει σχεδόν διπλασιαστεί.

διαφήμιση
Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην Τούμπα Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην Τούμπα Reviewed by Aris Frantzeskakis on 10/01/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]