Εκδήλωση με αφορμή τον τρύγο του αστικού αμπελώνα της Θεσσαλονίκης

διαφήμιση
διαφήμιση

Εκδήλωση με αφορμή τον τρύγο του αστικού αμπελώνα της Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος μαζί με το Συμβούλιο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας σας προσκαλούν σε εκδήλωση με αφορμή τον τρύγο του αστικού αμπελώνα διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 17.00, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν τις ποικιλίες και την καλλιέργειά του αμπελώνα, καθώς και να συμμετάσχουν στη διαδικασία του τρύγου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του αμπελώνα (Αγ. Δημητρίου 190, έναντι του Καυτανζογλείου Σταδίου).

     Ο αστικός αμπελώνας της Θεσσαλονίκης συμπληρώνει τέσσερα χρόνια από την δημιουργία του. Το 2013 έγιναν οι πρώτες φυτεύσεις στο χώρο, που παλαιότερα ήταν εγκατεστημένο το μηχανουργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    Για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το εργαστήριο Αμπελουργίας της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.  και το Κτήμα Γεροβασιλείου.Η συνεργασία αυτή άρχισε να αποδίδει καρπούς και έτσι από τον τρύγο της περσινής χρονιάς η πόλη μας έχει πλέον το δικό της κρασί, το οποίο μέσα από τη διαδικασία της δημοπράτησης θα ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου. 
διαφήμιση
Εκδήλωση με αφορμή τον τρύγο του αστικού αμπελώνα της Θεσσαλονίκης Εκδήλωση με αφορμή τον τρύγο του αστικού αμπελώνα της Θεσσαλονίκης Reviewed by Aris Frantzeskakis on 9/16/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]