Τουρνουά Beach Volley στην Τούμπα

διαφήμιση
διαφήμιση
NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRQUIT

Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και το Τμήμα Αθλητισμού υπό την αιγίδα τους διοργανώνουν αθλητική εκδήλωση διεξαγωγής τουρνουά “NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRQUIT”, στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως την Δευτέρα 27 Ιουνίου.
 
Το North Area Beach Volley Circuit, είναι ο σπουδαιότερος αλλά και ο μακροβιότερος θεσμός του Beach volley στον ευρύτερο βορειοελλαδικό χώρο. Πρόκειται με διαφορά για τα πιο πετυχημένα τουρνουά beach volley που γίνονται στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς ανήκουν στην ανώτερη κλίμακα διοργανώσεων (OPEN- MASTERS), είναι αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία και συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές Πανελληνίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου.
 
Διεξάγονται αγώνες σε δύο γήπεδα, όπου δίνετε η δυνατότητα στον κόσμο της περιοχής να γνωρίσει το άθλημα του Beach Volley και να παρακολουθήσει από κοντά υψηλό θέαμα από σπουδαίους αθλητές του χώρου. Μέσα σε ένα τετραήμερο διεξάγονται περισσότεροι από 60 αγώνες ανδρών και γυναικών, καθώς υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση από το πρωί ως το βράδυ. 
διαφήμιση
Τουρνουά Beach Volley στην Τούμπα Τουρνουά Beach Volley στην Τούμπα Reviewed by Aris Frantzeskakis on 6/22/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]