Ο Λόρκα συναντά τον Μπρεχτ στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας

διαφήμιση
διαφήμιση

Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Θεατρική ΟΜάδα ΕΛΛΗΧΟΣ-ΞΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ -DE SPEL και τη Δημοτική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως, παρουσιάζει τη θεατρική συνάντηση “LORCA MEETS BRECHT”, με δύο παραστάσεις σε μία βραδιά: τη “ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ” του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και τους “ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ” του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Ο διαφορετικός τρόπος που οι δύο συγγραφείς προσεγγίζουν παρόμοια θέματα, οι ομοιότητες και οι διαφορές στην οπτική τους και οι συμπτώσεις γίνονται εμφανείς με το παράλληλο ανέβασμα των δύο αυτών έργων. Άλλωστε, ο Λόρκα και ο Μπρεχτ γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, έγραψαν τα δύο έργα σε παρόμοια ηλικία και πραγματεύονται παρεμφερή θέματα με διαφορετικό εντελώς τρόπο.

Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 21.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους 57), και η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Καλαμάρα.  
διαφήμιση
Ο Λόρκα συναντά τον Μπρεχτ στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Ο Λόρκα συναντά τον Μπρεχτ στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Reviewed by Aris Frantzeskakis on 6/22/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]