Εθελοντική δράση: Καθάρισαν το ρέμα Κωνσταντινίδη (Υφανέτ)

διαφήμιση
διαφήμιση
Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Ρέμα Κωνσταντινίδη (Υφανέτ)

Εθελοντική δράση καθαρισμού  πραγματοποίησαν την Κυριακή 05 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με εργαζόμενους της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος, που και φέτος για 4η χρονιά υλοποιεί τη δράση Ημέρα Καλής Πράξης «Πράττειν».

Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Ρέμα Κωνσταντινίδη (Υφανέτ)

Από νωρίς το πρωί στο Ρέμα Κωνσταντινίδη στη γέφυρα Υφανέτ όλοι μαζί καθάρισαν το ρέμα και κλάδεψαν τα δέντρα, αναδεικνύοντας αυτόν τον μικρό πνεύμονα πρασίνου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου με στόχο την ενημέρωση του κόσμου για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Φωτογραφίες: 
Βίντεο: διαφήμιση
Εθελοντική δράση: Καθάρισαν το ρέμα Κωνσταντινίδη (Υφανέτ) Εθελοντική δράση: Καθάρισαν το ρέμα Κωνσταντινίδη (Υφανέτ) Reviewed by Aris Frantzeskakis on 6/05/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]