2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Δήμου Θεσσαλονίκης

διαφήμιση
διαφήμιση
2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Δήμου Θεσσαλονίκης

Το 2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης διοργανώνει, από την Πέμπτη 12 έως το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Το Φεστιβάλ που υλοποιείται σε συνεργασία με την HELEXPO, το ΦΟΔΣΑ και την ΕΥΑΘ θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στις 17.30.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι ο διπλασιασμός του όγκου της ανακύκλωσης εντός του 2016, μέσω της ευαισθητοποίησης των φορέων, των επιχειρήσεων και των δημοτών.
Το τριήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει:

  • Ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για τους δημότες
  • Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά
  • Καλλιτεχνικό πρόγραμμα για παιδιά και μεγάλους 
  • Παρουσίαση καλών πρακτικών
  • Λούνα παρκ ανακύκλωσης
  • Έκθεση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ανακύκλωση

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο οι δημότες ως μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση, καλούνται να φέρουν μαζί τους μικρές ή μεγάλες ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές προς ανακύκλωση καθώς και αντίστοιχα υλικά, όπως γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο, μέταλλο ή πλαστικό.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ και στον εξωτερικό του χώρο, ενώ τους επισκέπτες θα υποδέχεται ο Ανακύκλωπας, η μασκότ του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανακύκλωση.

διαφήμιση
2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Δήμου Θεσσαλονίκης 2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Δήμου Θεσσαλονίκης Reviewed by Aris Frantzeskakis on 5/05/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]