Τα Κούλουμα στην Τούμπα

διαφήμιση
διαφήμιση
Τα Κούλουμα στηνΤούμπα

Παρά την ψύχρα και το ψιλόβροχο, αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της Τούμπας που αποφάσισαν να βγουν στο δρόμο, στη γειτονιά και να γλεντήσουν. Στην οδό  Κλεάνθους δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας είχε στηθεί από το πρωί γλέντι.

Τα Κούλουμα στηνΤούμπα

Την εκδήλωση «Κούλουμα 2016» διοργάνωσε η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από την Μακεδονία, την Θράκη, την Μ.Ασία και τον Πόντο, ενώ παρών ήταν οι πρόσκοποι του 20ου Συστήματος Προσκόπων που βοήθησαν στην στην εκδήλωση και στην διανομή των εδεσμάτων στους κατοίκους.

Τα Κούλουμα στηνΤούμπα

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν νηστίσιμα εδέσματα, ενώ τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν το αεράκι και πέταξαν τον παραδοσιακό χαρταετό.

Βίντεο από την εκδήλωση


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση


διαφήμιση
Τα Κούλουμα στην Τούμπα Τα Κούλουμα στην Τούμπα Reviewed by Aris Frantzeskakis on 3/14/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]