Τα σκουπίδια πνίγουν το ρέμα Τούμπας - Πυλαίας

διαφήμιση
διαφήμιση
skoypidia-rema-toympas-pylaias

Το ρέμα Τούμπας - Πυλαίας είναι ένα πραγματικό δώρο για τους κατοίκους της περιοχής. Από παιδί θυμάμαι εκεί εκδρομές με το σχολείο ή με φίλους.  Το ρέμα είναι ιδανικό μέρος για χαλαρές βόλτες, τρέξιμο, ποδήλατο, ή ακόμα και για παρατήρηση ή φωτογράφηση της φύσης.

skoypidia-rema-toympas-pylaias

Δυστυχώς αυτός ο μικρός παράδεισος χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα, χάνει την ομορφιά του. Τα σκουπίδια είναι παντού, και είναι πολλά.. Πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά, σκουπίδια που έχει παρασύρει ο άνεμος, πάκους από διαφημιστικά, πολλές νάιλον σακούλες, αλλά και περιττώματα σκύλων να "ναρκοθετούν" τα μονοπάτια, γιατί κάποιος δεν τα μάζεψε, οικοδομικά καρότσια και σκάλες που κάποιος τα πέταξε εκεί.  
Η περιοχή χρήζει άμεσου καθαρισμού, αλλά και ανάλογου σεβασμού και προστασίας από εμάς.

διαφήμιση
Τα σκουπίδια πνίγουν το ρέμα Τούμπας - Πυλαίας Τα σκουπίδια πνίγουν το ρέμα Τούμπας - Πυλαίας Reviewed by Aris Frantzeskakis on 11/09/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα σχόλια που δημοσιεύονται αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών.

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]